Notícies

El passat dia 10 de febrer, la Diputada del Parlament de Catalunya, la Sra. Alba Vergés Bosch va visitar l’Ajuntament de Montmaneu. Durant l’entrevista amb l’Il·lm. Sr. Alcalde Angel Farre van tractar diferents temes relacionats amb el municipi.

 • Ajuntament Montmaneu 14 d'agost de 2017 Programa festa Major 2017

  Benvolguts veïns veïnes,

  Des de l'Ajuntament treballem cada dia pel benestar dels nostres veïns i per facilitar en tot allò que sigui possible la seva activitat laboral. Aquest és el nostre compromís i seguirem treballant perquè aquest repte sigui encara més rellevant.

 • Ajmontmaneu 18 de juliol de 2017 Obra de teatre

  El dissabte passat dia 15 de juliol, a la Sala de Montmaneu la companyia de teatre TTP (el  Teatre que Truca a la Porta) van dur a terme l’obra de teatre “Un Prometatge” d’Anton Txéklov, interpretada per Anna Pou, Jaume Pla i Ignasi Roda.

 • Asfalt 11 de juliol de 2017 Asfaltat de carrers

  Aquesta setmana passada s’han dut a terme els treballs d’asfaltat de varis carrers del nucli de Montmaneu i La Panadella que estaven molt malmesos. Aquests treballs han durat dos dies. 

 • subvencio 16 de juny de 2017 Presentació subvenció de camins a Montmaneu

  La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs ; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull , i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret , han presentat el dia 16 de juny a Montmaneu , la línia de subvencions del Govern de la Generalitat per a inversions en camins públics de titularitat local, adreçades als municipis i comarques de Catalunya, per al període 2018-2020.

Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56
Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56