Notícies

El passat dia 10 de febrer, la Diputada del Parlament de Catalunya, la Sra. Alba Vergés Bosch va visitar l’Ajuntament de Montmaneu. Durant l’entrevista amb l’Il·lm. Sr. Alcalde Angel Farre van tractar diferents temes relacionats amb el municipi.

 • 1a trobada de clàssics 15 de maig de 2017 La 1a Trobada de Vehicles Clàssics

  El passat diumenge dia 14 de maig, es va dur a terme a La Panadella (Montmaneu), la 1a Trobada de Vehicles Clàssics (camions, autocars, tractors, motos, cotxes antics clàssics i esportius).

 • clàssics 9 de maig de 2017 1a trobada de clàssics

  El proper diumenge dia 14 de maig, a La Panadella tindrà lloc la “1ra trobada de clàssics” (camions, autocars, tractors, motors, cotxes àntics i clàssics esportius).

 • 2 de maig de 2017 Activitats d'estiu

  A punt d’arribar ja a l’estiu, l’Ajuntament de Montmaneu us informa d’algunes de les activitats que es durant a terme en aquest període.

 • Volta ciclista Òdena 2 de maig de 2017 Volta ciclista Òdena

  Per segon any consecutiu Montmaneu ha rebut la vosta ciclista Òdena, puntuable pel campeonat d'Espanya, amb assistència d'un nombrós públic.

 • Grup d'escoltes 11 d'abril de 2017 Visita a Montmaneu

  Una trentena de nens pertanyents al CAU de l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà d’Igualada, van fer dilluns i dimarts estada al municipi de Montmaneu

 • 2na calçotada 13 de març de 2017 2a calçotada popular

  Dissabte passat dia 11 de març es va celebrar a Montmaneu la 2a calçotada popular amb un gran èxit de participació. La jornada va estar molt animada durant el matí. En acabar el dinar tothom qui va voler va poder demostrar les seves qualitats com a cantant, doncs va acabar la jornada amb un magnífic Karaoke.

 • Visita institucional 20 de febrer de 2017 Visita institucional

  L’Alcalde de Montmaneu, l’Il·lm. Sr. Angel Farré es va reunir el passat dia 8 de febrer amb l’Excm. Sra. Merce Conesa Pages, Presidenta de la Diputació de Barcelona, per tractar temes del municipi de Montmaneu

 • Nou web institucional 14 de febrer de 2017 Estrenem el nou web de l'ajuntament

  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

 • Concert Eduard Iniesta 14 de febrer de 2017 Concert Eduard Iniesta

  Un grup de veïns de Montmaneu i Sant Guim de Freixenet van anar el passat dia 13 de febrer al Palau de la Música Catalana a escoltar el concert del cantautor Eduard Iniesta

 • Ajuntament Montmaneu 13 de febrer de 2017 Estudi sobre les dependències municipals de Montmaneu

  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Montmaneu, un estudi de programació sobre les instal·lacions de l’edifici consistorial. L’objectiu del treball és estudiar diferents alternatives d’implantació de les dependències municipals a partir de la funcionalitat dels espais disponibles i dels costos econòmics de les actuacions a realitzar.

 • Visita Sra. Alba Vergés 13 de febrer de 2017 Visita Il·lma. Sra. Alba Vergés

  El passat dia 10 de febrer, la Diputada del Parlament de Catalunya, la Sra. Alba Vergés Bosch va visitar l’Ajuntament de Montmaneu. Durant l’entrevista amb l’Il·lm. Sr. Alcalde Angel Farre van tractar diferents temes relacionats amb el municipi.

Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56
Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56