Notícies

El passat dia 10 de febrer, la Diputada del Parlament de Catalunya, la Sra. Alba Vergés Bosch va visitar l’Ajuntament de Montmaneu. Durant l’entrevista amb l’Il·lm. Sr. Alcalde Angel Farre van tractar diferents temes relacionats amb el municipi.

 • Ajuntament Montmaneu 14 d'agost de 2017 Programa festa Major 2017

  Benvolguts veïns veïnes,

  Des de l'Ajuntament treballem cada dia pel benestar dels nostres veïns i per facilitar en tot allò que sigui possible la seva activitat laboral. Aquest és el nostre compromís i seguirem treballant perquè aquest repte sigui encara més rellevant.

 • Ajmontmaneu 18 de juliol de 2017 Obra de teatre

  El dissabte passat dia 15 de juliol, a la Sala de Montmaneu la companyia de teatre TTP (el  Teatre que Truca a la Porta) van dur a terme l’obra de teatre “Un Prometatge” d’Anton Txéklov, interpretada per Anna Pou, Jaume Pla i Ignasi Roda.

 • Taller capgrossos 11 de juliol de 2017 Taller de capgrossos

  Dissabte passat va finalitzar amb gran èxit de participació, el taller de capgrossos que durant dos setmanes s’ha impartit a Montmaneu.

 • Asfalt 11 de juliol de 2017 Asfaltat de carrers

  Aquesta setmana passada s’han dut a terme els treballs d’asfaltat de varis carrers del nucli de Montmaneu i La Panadella que estaven molt malmesos. Aquests treballs han durat dos dies. 

 • Ajuntament Montmaneu 3 de juliol de 2017 Missa a l’Església de la Mare de Deu del Bon Viatge de La Panadella.

  El diumenge dia 2 de juliol a l’església de la Mare de Déu del Bon Viatge de La Panadella es va celebrar una missa en honor a La Mare de Déu del Bon Viatge presidida pel mossèn Enric García.

 • Ajuntament Montmaneu 3 de juliol de 2017 Finalització del taller de veu i cant

  Dissabte passat va finalitzar el taller de veu i cant que sota la direcció de la professora i directora Sra. Marga Mingote es va impartir durant cinc setmanes a Montmaneu. 

 • Trobada 21 de juny de 2017 Trobada II Dia Gran

  El passat diumenge dia 18 de juny, es va celebrar a Montmaneu per segon any consecutiu la Festa del Dia Gran , l'acte va començar, amb la celebració d'una missa a l'Esglesia de Sta Maria de Montmaneu, plena de gom a gom, durant el transcurs de la mateixa el mossèn va remarcar la importància d'aquesta celebració.

   

 • subvencio 16 de juny de 2017 Presentació subvenció de camins a Montmaneu

  La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs ; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull , i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret , han presentat el dia 16 de juny a Montmaneu , la línia de subvencions del Govern de la Generalitat per a inversions en camins públics de titularitat local, adreçades als municipis i comarques de Catalunya, per al període 2018-2020.

 • 1a trobada de clàssics 15 de maig de 2017 La 1a Trobada de Vehicles Clàssics

  El passat diumenge dia 14 de maig, es va dur a terme a La Panadella (Montmaneu), la 1a Trobada de Vehicles Clàssics (camions, autocars, tractors, motos, cotxes antics clàssics i esportius).

 • Concert Eduard Iniesta 14 de febrer de 2017 Concert Eduard Iniesta

  Un grup de veïns de Montmaneu i Sant Guim de Freixenet van anar el passat dia 13 de febrer al Palau de la Música Catalana a escoltar el concert del cantautor Eduard Iniesta

 • Ajuntament Montmaneu 13 de febrer de 2017 Estudi sobre les dependències municipals de Montmaneu

  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Montmaneu, un estudi de programació sobre les instal·lacions de l’edifici consistorial. L’objectiu del treball és estudiar diferents alternatives d’implantació de les dependències municipals a partir de la funcionalitat dels espais disponibles i dels costos econòmics de les actuacions a realitzar.

Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56
Darrera actualització: 13.02.2017 | 13:56